Èxit de la masterclass del campió del món Nicola Marenda en el Club Patinatge Quart de Poblet

Els esportistes del Club Patinatge Quart de Poblet han gaudit aquest cap de setmana d'una gran masterclass amb el campió del món Nicola Marenda, especialista en les modalitats de Només Dansa, Parelles de Dansa i Grup Xou. L'esdeveniment va resultar un èxit per les aportacions, ensenyaments i dedicació del patinador italià.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Els esportistes del Club Patinatge Quart de Poblet han gaudit aquest cap de setmana d’una gran masterclass amb el campió del món Nicola Marenda, especialista en les modalitats de Només Dansa, Parelles de Dansa i Grup Xou. L’esdeveniment va resultar un èxit per les aportacions, ensenyaments i dedicació del patinador italià.

Fran Hidalgo, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Quart de Poblet, ha acudit a presenciar la cita esportiva en la qual els patinadors i entrenadors del club local han pogut aprendre junt a un dels patinadors més llorejats de la història després dels seus èxits en Mundials i Europeus.

Tant el grup de Territorials com el de Competició van absorbir tots els ensenyaments de Marenda, que va captivar a tots pels seus ensenyaments i simpatia durant tot el cap de setmana.

Noticies relacionades
Scroll to Top