Èxit de la jornada formativa “Perspectiva de gènere en la gestió de l’Activitat Física i l’Esport” impartida a Quart de Poblet

L'Ajuntament de Quart de Poblet i l'Associació de Gestors Esportius de la Comunitat Valenciana (GEPACV) van organitzar ahir una jornada formativa titulada “Perspectiva de gènere en la gestió de l'Activitat Física i l'Esport” dirigida a la ciutadania, clubs esportius, professionals i gestors de l'esport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

L’Ajuntament de Quart de Poblet i l’Associació de Gestors Esportius de la Comunitat Valenciana (GEPACV) van organitzar ahir una jornada formativa titulada “Perspectiva de gènere en la gestió de l’Activitat Física i l’Esport” dirigida a la ciutadania, clubs esportius, professionals i gestors de l’esport.

L’objectiu d’esta formació va ser sensibilitzar sobre la participació i el paper de la dona en l’activitat física i l’esport, tant des de la perspectiva de la pràctica esportiva com des de la gestió.

Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet, va inaugurar la sessió juntament amb Fernando París, president de la Federació d’Associacions de Gestió de l’Esport d’Espanya, i Miguel Ángel Nogueras, president de la GEPACV.

Després d’una magistral intervenció de Capitolina Díaz, doctora per la Universitat de Londres, sobre les desigualtats de gènere en la gestió esportiva, la jornada va tindre el seu colofó final en la taula de debat, on van participar Mª Ángeles Vidal, coordinadora de l’Alqueria del Basket, Merche Cano, coordinadora d’esports de la Mancomunitat del Barri del Crist, Cristina Mora, regidora d’igualtat de Quart de Poblet, i María Such, directora general de l’Institut Valencià de les Dones de la Generalitat Valenciana. Les quatre ponents van donar la seua visió particular i global, tant a nivell personal com professional sobre l’Esport amb perspectiva de gènere.

Finalment, Francisco José Hidalgo, regidor d’esports de Quart, va clausurar la jornada agraint a totes les persones participants, ponents, organitzadors i altres entitats la seua assistència i participació. A la jornada també va assistir Josep Miquel Moya, director general d’esports de la Generalitat Valenciana.

Més de 80 persones van participar a la jornada, la primera de moltes que es desenvoluparan durant els pròxims mesos i que s’emmarca dins del pla de formació contínua que el Servei d’Esport està desenvolupant per a acostar l’esport i l’activitat física a tota la ciutadania.

Noticies relacionades
Scroll to Top