Excel·lents resultats de les esportistes del Rítmica Quart en les últimes competicions

El Rítmica Quart ha aconseguit excel·lents resultats en les últimes competicions en les quals ha tingut participació. Entre tots els mèrits, destaca la medalla d'or de Claudia Moreno en el Campionat d'Espanya.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Rítmica Quart ha aconseguit excel·lents resultats en les últimes competicions en les quals ha tingut participació. Entre tots els mèrits, destaca la medalla d’or de Claudia Moreno en el Campionat d’Espanya.

En el Campionat d’Espanya d’Oviedo, Claudia Moreno va aconseguir el primer lloc en l’exercici de mans lliures. A més, l’equip compost per Claudia Moreno, Paula Muñoz i Laura León va aconseguir el seté lloc en la final de Tercera Divisió de la Lliga Iberdrola.

Mentrestant, en la segona fase del Trofeu Mediterrani de València, disputat a Alberic, les representants de Quart de Poblet van aconseguir tres títols i dos quarts llocs.

Els conjunts cadet nacional base i el juvenil Federació van aconseguir el primer lloc en les seues respectives competicions. Mentrestant, el duo benjamí també es va pujar al primer escaló del podi. Finalment, els equips aleví federació i infantil federació van ser quarts.

Noticies relacionades
Scroll to Top