Tyris i Resist batallen en Pressing Quart 3

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Lluitadors de Tyris Wrestling i Resist Pro Wrestling es van veure les cares en la tercera edició de l’esdeveniment més identificatiu de l’empresa valenciana, Pressing Quart. Després de les presentacions, el combinat de Mortero, els tres membres de Jerarquia, el Payaso Sullivan i el «Professor» Alberto García van obrir l’esdeveniment i van enfadar al públic local fins que van ser interromputs pels representants de Tyris Wrestling: Zarcos, Borja Caballero, Astroid Zero i Xavi «El Muro» Álvarez (Elx Wrestling), tots ells comandats per Albert El Piñas. Els valencians comptaven a més amb un fitxatge d’última hora, Jack Lafita. Els dotze es van enfrontar en un combat d’eliminació que malgrat disputes internes, va acabar decaient en favor de Resist, la qual cosa els va atorgar el primer punt de la vesprada.

Tyris va encaixar la primera derrota però com en moltes ocasions va arribar «El Jefe de Mantenimiento» Chester per a arreglar la situació aconseguint una victòria en el segon envit de la vesprada davant el «Satélite Rojo» Sputnik i així equilibrar la balança. Disposats a assaciar la seua set de venjança arribaven OBT (Javier Vives i Noah Striker), la seua víctima, César Bravo, el crim, ser artífex de l’expulsió de Sara León de Tyris Wrestling. Però el Campió Absolut de RAGE no arribava a soles, va vindre amb el seu amic, Gerard García, còmplice també de tal acte. Un altre delicte del qual es podria acusar seria el de traïció ja que va entrar al recinte lluint una samarreta de Resist, a l’equip de la qual es va unir per a enfrontar-se als seus companys de vestuari. Amb tots aquests ingredients es va coure un combat on els Campions de LLB no van tindre pietat per als amics i els van derrotar. Va tancar la primera part del xou l’enfrontament de les dues estreles internacionals del territori espanyol, Carlos Romo i Guillermo. Com és de suposar va ser un combat molt igualat entre dos contrincants que no van donar el seu braç a torçar i van oferir un repertori de moves que va provocar aplaudiments entre els allí assistents. Finalment va ser el gadità Carlos Romo qui va aconseguir el compte de tres. Aquesta successió de victòries portaria a Tyris a acumular un avantatge de dues victòries sobre l’escola de la ciutat comtal.

Després del descans, van aparéixer en escena Herejía, el tag compost per Ruby Ruiz i Vili Balanza que es van mesurar al recentment format, Sindicat de la Lluita. Els cervesers no li ho van posar gens fàcil a Issi i Chakao però van anar finalment aquests últims qui es van anotar la victòria per a arrancar la remuntada dels visitants. Disposat a afegir una víctima més a la seua llista, arribava Sangre, el seu objectiu aquesta vegada era Pedrolo. Els nervis s’anaven apoderant del membre de Ley y Orden que veia com l’emmascarat resistia colp rere colp. Quan semblava que Pedrolo anava a veure el seu nom ratllat va aconseguir véncer a Sangre després d’un Spear.

I va arribar l’hora del pre-main event amb la defensa dels títols per equips de Resist. El fos de les llums va donar pas a la música makina característica dels Neon Warriors, enfronte i disposats a aixafar-los la guitarra, l’equip format per Javi Hunter i Francisco. El caçador i el número 1, venien amb la intenció d’emportar-se l’or per a València amb bons moviments i una quasi perfecta coordinació com tag team com la que han anat demostrant en els últims xous de Tyris. Malgrat això, la victòria es va decantar del costat dels Neon Warriors els qui continuen per la ruta de les defenses reeixides i van posar novament a RESIST per davant en el marcador mancant un últim combat.

El moment que molts esperaven va arribar amb el main event de la vesprada, l’anhelada defensa del Campionat Absolut de Tyris per part del campió, Enriquecido, davant TJ Charles, a qui li va arribar la seua oportunitat després de mesos d’espera. El campió arribava amb l’invicte de 19 victòries i cap derrota sota el braç, l’irlandés amb la ràbia i la motivació d’acabar el regnat del terror d’Enriquecido. Però no anava a ser un camí de roses per a «The Volatile» ja que l’àrbitre de la contesa era Gerard García. Aquest hàndicap va desaparéixer a l’instant pel fet que TJ Charles va deixar KO a Gerard. Amb un nou àrbitre més neutral en escena, es va veure un combat on tots dos lluitadors van demostrar del que són capaços d’oferir. La ratxa d’Enriquecido semblava que anava a ser cosa del passat però les coses es van tornar a torçar per a TJ quan un colp accidental va deixar a l’àrbitre fora de combat i va tornar Gerard per a facilitar la situació al campió. De sobte va ocórrer el moment del qual molts estan parlant encara. El Sindicat de la Lluita (Issi & Chakao) va entrar al ring i quan semblava que anaven a tirar una mà al seu company de RESIST, li van colpejar deixant el camí aplanat perquè Enriquecido fera el pin i la seua ratxa augmentara a 20. Davant els esbroncs dels allí presents i amb Gerard i Enriquecido lluint els colors del Sindicat de la Lluita es va tancar un xou per a la història, en el qual Tyris i RESIST van acabar signant taules amb quatre victòries per a cada bàndol.

Noticias Relacionadas
Ir arriba