Torna la Volta a Peu de Quart de Poblet amb èxit de participació

El dissabte passat va tornar la Volta a Peu de Quart de Poblet, una de les cites més importants del calendari popular de la província de València. Després de dos anys sense la disputa d'esta emblemàtica prova a conseqüència de la COVID-19, la carrera va tornar a ser un gran èxit.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El dissabte passat va tornar la Volta a Peu de Quart de Poblet, una de les cites més importants del calendari popular de la província de València. Després de dos anys sense la disputa d’esta emblemàtica prova a conseqüència de la COVID-19, la carrera va tornar a ser un gran èxit.

De nou, els aficionats a l’atletisme popular es van bolcar en esta competició, que va complir la seua 34 edició. Centenars d’esportistes locals i procedents de tots els racons de la província van travessar la meta d’esta prova, organitzada pel Club Atletisme de Quart de Poblet.

Com en anys anteriors, la Volta a Peu de Quart de Poblet també va tindre una prova per a persones en cadira de rodes. El públic, una vegada més, es va bolcar en la competició per a oferir-los el seu afecte i suport.

Així mateix, el Club Atletisme Quart i tots els participants van oferir un merescut homenatge a Jesús Morcillo, tristament mort, i a Jacinto García, que va rebre el suport dels seus companys després de molts anys de dedicació.

Noticias Relacionadas
Ir arriba