Quart de Poblet albergarà un curs de monitor d’handbol del 28 de juny al 20 de juliol

Les instal·lacions esportives de Quart de Poblet albergaran un curs de monitor d'handbol del 28 de juny al 20 de juliol. Els interessats a participar en la formació poden inscriure's abans del 25 de juny en la web http://cursosfbmcv.com/.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Les instal·lacions esportives de Quart de Poblet albergaran un curs de monitor d’handbol del 28 de juny al 20 de juliol. Els interessats a participar en la formació poden inscriure’s abans del 25 de juny en la web http://cursosfbmcv.com/.

Durant el matí de hui, el regidor d’Esports de Quart de Poblet, Fran Hidalgo, s’ha reunit amb Juan Ángel Perdigón, director de l’escola d’entrenadors i director de l’àrea tècnica, i Miguel Ángel Valero, gerent de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, per a continuar avançant en la preparació de la formació.

Aquest curs pretén arribar a tota la societat de la nostra localitat que sent passió per l’handbol, una de les disciplines amb major tradició tant en l’àmbit local com autonòmic.

El regidor Fran Hidalgo ha destacat l’oportunitat que suposa que el curs es desenvolupe a Quart de Poblet: “És una gran notícia per al nostre poble, que amb pas ferm s’estan convertint en un gran referent de l’handbol en la Comunitat Valenciana”.

“El treball realitzat des del club s’està veient reflectit cada temporada, ja que contínuament apareixen nous jugadors que s’enganxen a l’handbol”, ha postil·lat el regidor, que ha animat a tots al fet que formalitzen la seua inscripció en el curs de monitor per a “garantir el futur de l’handbol en les pròximes generacions”.

Noticias Relacionadas
Ir arriba