Els escolars de Quart de Poblet se citen amb la piscina municipal coberta

natacion-elvira-mayo-2017
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

natacion-elvira-mayo-2017

Després de la confirmació per part de les AMPAS de tots els col·legis de Quart de Poblet, de l’assistència dels xiquets i xiquetes capaces de nadar en el Got Major (piscina gran) que estaven convocats i que participaran en este esdeveniment, l’organització ha establit 4 nivells per a la distribució de les sèries.

La cita serà a les 15.35h en el hall del Complex Pabellón-Piscinas Cobertes per a la identificació i l’accés a vestuaris de planta baixa (l’ús de la instal·lació en Natació Bany Lliure es veurà afectat, havent de finalitzar a les 16h i reprenent-se per a abonats a les 19h i la resta amb la normalitat habitual) . Cada un dels nivells comptarà amb 3 técnics d’ESPORTINAT, SL. per a la recepció i atenció de les i els nadadors a càrrec seu, reforçant la vigilància amb 2 socorristas i una persona de coordinació general.

Les persones acompanyants podran assentar-se en les grades accedint per la planta primera o en el banc a peu de piscina, i en la fila de cadires col·locades davall de les grades junt amb la barana, per a ampliar places i que ningú es perda la competició.

Segur que ho passem en gran veient-los disfrutar d’esta experiència enriquidora en el medi aquàtic i poder constatar el que han aprés durant la temporada, d’una forma lúdica.

Noticies relacionades
Scroll to Top