Els equips cadets del Club Bàsquet Quart es queden a les portes del títol

cadete-femenino-baloncesto-2017
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

cadete-femenino-baloncesto-2017

Els equips cadets del Club Bàsquet Quart es van quedar el passat cap de setmana a les portes de l’èxit en les finals zonals, que es van disputar en el pavelló municipal d’Ondara.

A pesar de l’esforç dels xics i xiques del club de la nostra localitat, ambdós conjunts van perdre les finals en trobades molt igualats que es van decidir per xicotets detalls.

De fet, en cadet femení IR 1a Zonal, el CB Quart va caure en la pròrroga contra el València BC Rojo per 50-54. A pesar que la nostra xiques van ser gran part del xoc per darrere en el marcador, va arribar la reacció a falta de tres minuts que ler va permetre posar-se en avantatge. En un final molt emocionant es va necessitar de la pròrroga per a atorgar la victòria a les jugadors del València Basket.

D’altra banda, en cadet masculí IR 2a Zonal, el CB Quart va plantar cara al NB Xàtiva C a pesar de començar el xoc amb un parcial de 24-9. Els xics del nostre poble mai es van donar per vençuts fins que en la segona mitat l’avantatge ja va ser definitiva i van acabar perdent per 68-59.

Noticies relacionades
Scroll to Top