Els clubs de Quart de Poblet disposaran d’un punt d’accés wifi per a retransmetre els seus partits per streaming

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Els clubs esportius de Quart de Poblet tindran l’oportunitat de retransmetre els seus partits per streaming en directe gràcies a la instal·lació d’un nou punt d’accés wifi en el pavelló per al seu ús exclusiu. Esta millora suposa una gran notícia per a les entitats esportives que podran emetre les seues activitats perquè familiars, amics i aficionats gaudisquen de l’esport en els seus propis dispositius.

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d’Esports, dirigida per Fran Hidalgo, ha fet un gran esforç per a disposar d’este punt de connectivitat que resultarà fonamental quan es produïsca el retorn de l’activitat física amb la relaxació de les restriccions sanitàries.

“Continuem esforçant-nos per a oferir els millors serveis als nostres clubs. Escoltem i tractem de donar solució a les seues necessitats en un moment tan delicat com l’actual en el qual la pandèmia de la COVID-19 ens ha fet canviar per a garantir la salut i seguretat de tots”, ha explicat Fran Hidalgo.

“Amb esta millora, els clubs podran retransmetre els seus partits en el pavelló municipal perquè els aficionats a l’esport de Quart de Poblet puguen seguir en directe les activitats i competicions en les quals participen els nostres veïns”, ha afegit el regidor.

Noticies relacionades
Scroll to Top