El Xiquet de Quart celebra la seua 41 edició amb pilotaris d’alt nivell i una exhibició de l’escola de pilota municipal

Quart de Poblet celebrarà l'edició número 41 de l'esdeveniment Xiquet Quart diumenge que ve, 5 de setembre, on es podrà gaudir de pilotaris d'alt nivell. Este és un dels esdeveniments esportius més importants del calendari local, ja que es rendeix tribut a Albert Arnal, un dels pilotaris més il·lustres de la història.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Quart de Poblet celebrarà l’edició número 41 de l’esdeveniment Xiquet Quart diumenge que ve, 5 de setembre, on es podrà gaudir de pilotaris d’alt nivell. Este és un dels esdeveniments esportius més importants del calendari local, ja que es rendeix tribut a Albert Arnal, un dels pilotaris més il·lustres de la història.

L’esdeveniment tindrà lloc al carrer Amistat, junt al Casino, i començarà a les 17 hores amb una exhibició per part dels membres de l’escola de pilota de Quart de Poblet.

A continuació, es disputarà la partida de pilota de la modalitat de galotxa que enfrontarà a Adrián, Víctor Bueno i Arcusa, de Quart de Poblet, contra Roberto, Herrera i Jordi, de Beniparrell.

Noticies relacionades
Scroll to Top