El regidor Fran Hidalgo inaugura el curs de monitors d’handbol a Quart de Poblet

El regidor d'Esports, Fran Hidalgo, i el president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, Pedro Vicente Fuertes, van inaugurar ahir el curs de monitors d'handbol que se celebrarà durant els pròxims dies a Quart de Poblet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El regidor d’Esports, Fran Hidalgo, i el president de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, Pedro Vicente Fuertes, van inaugurar ahir el curs de monitors d’handbol que se celebrarà durant els pròxims dies a Quart de Poblet.

Més d’una vintena de persones s’han inscrit en esta formació que oferirà les eines per a convertir-se en un monitor d’handbol i traslladar la passió per este esport als més xicotets.

El regidor Fran Hidalgo ha recalcat la importància dels monitors “per a donar difusió a l’handbol en la societat, ja que són els responsables de transmetre i inculcar l’amor per l’esport en les categories inferiors”.

“Estem molt orgullosos que Quart de Poblet siga la seu d’este curs de monitors, que permetrà formar a un total de 22 persones durant un mes perquè després puguen treballar amb les bases”, ha acabat Hidalgo.

Noticies relacionades
Scroll to Top