El pròxim 21 de setembre obrin les sales de musculació i cardio, el balneari, el pavelló i la cafeteria de Complex Poliesportiu Municipal

El pròxim 21 de setembre és el dia triat per a la reobertura de multitud de serveis del Complex Poliesportiu de Quart de Poblet després de les últimes actuacions i millores realitzades per l'Ajuntament. Després de mesos de treball, la ciutadania tornarà a gaudir d'uns serveis actualitzats per a la pràctica esportiva.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El pròxim 21 de setembre és el dia triat per a la reobertura de multitud de serveis del Complex Poliesportiu de Quart de Poblet després de les últimes actuacions i millores realitzades per l’Ajuntament. Després de mesos de treball, la ciutadania tornarà a gaudir d’uns serveis actualitzats per a la pràctica esportiva.

Així, les sales de musculació i cardio, el balneari, el pavelló i la cafeteria obriran de nou les seues portes per al públic. L’horari establit serà de dilluns a divendres de 8 a 23 hores, dissabtes de 9 a 21 hores i diumenges de 9 a 14 hores.

En el marc de crisi sanitària en el qual ens trobem, us recordem que els aforaments són reduïts i és convenient reservar l’espai amb cita prèvia en el telèfon 96 152 24 41.

Finalment, el got major de la Piscina Coberta s’obrirà en els pròxims dies, ja que s’estan ultimant els últims detalls després de les obres executades durant l’estiu.

Noticies relacionades
Scroll to Top