El primer Open de Solo Dance Vila de Quart deixa molt bones sensacions entre els clubs de patinatge de la Comunitat

Dissabte passat, el pavelló de Villar Palasí de Quart de Poblet va acollir la primera edició de l'Open de Solo Dance Vila de Quart, en el qual van participar diferents clubs de la Comunitat Valenciana.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Dissabte passat, el pavelló de Villar Palasí de Quart de Poblet va acollir la primera edició de l’Open de Solo Dance Vila de Quart, en el qual van participar diferents clubs de la Comunitat Valenciana.


A l’esdeveniment van assistir un total de 80 patinadors, la majoria esportistes molt reconeguts i destacats en el món del patinatge a nivell nacional.
És el cas de Paula Periañez, que va quedar segona en categoria Benjamí o Emma Penadés, tercera en categoria Aleví.


També cal destacar a Andrea Sevilla, que va aconseguir la segona posició en Juvenil; a Mariola Pastor, tercera en la categoria Juvenil; i Zaira Estruch, primera en la categoria Júnior.


Per descomptat, una altra de les patinadores més destacades és Dalia Brull, patinadora del club local que va aconseguir la segona posició en categoria Júnior en l’Open del cap de setmana.


Els esportistes van viure una jornada emocionant i van estar encantats de competir a Quart de Poblet, on es van sentir més que benvinguts.
El regidor d’Esports, Francisco Hidalgo, va ser present en l’Open i va felicitar els patinadors pel seu treball i l’alt nivell que havien demostrat durant la competició.

Noticies relacionades
Scroll to Top