El Municipal de Quart de Poblet reobri les seues portes amb un partit entre el Llevant UD i la UD Quart el pròxim 28 de maig

El Camp Municipal de Quart de Poblet reobrirà les seues portes el pròxim 28 de maig amb la celebració d'un partit entre el primer equip del club local i el Llevant UD, conjunt que esta temporada està militant en l'elit del futbol nacional.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Camp Municipal de Quart de Poblet reobrirà les seues portes el pròxim 28 de maig amb la celebració d’un partit entre el primer equip del club local i el Llevant UD, conjunt que esta temporada està militant en l’elit del futbol nacional.

Després d’una important inversió amb la instal·lació de la nova gespa d’última generació, el recondicionament de la façana principal i les graderies i la instal·lació del nou sistema de reg amb aspersors subterranis, arriba el moment de tornar a gaudir del futbol en l’estadi municipal.

A les 16.45 s’obriran les portes al públic perquè puguen viure l’acte inaugural que tindrà la participació de Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet, Francisco José Hidalgo, regidor d’Esports, i representants de la UD Quart.

En finalitzar l’acte institucional, que començarà a les 17 hores, serà el moment de gaudir del futbol amb el xoc entre la UD Quart i el Llevant U.

Noticies relacionades
Scroll to Top