El Futsal Quart venç en el derbi a l’Aliança Quart

El Futsal Quart va aconseguir el triomf en el derbi que li va enfrontar a l'Aliança Quart en el partit corresponent a la categoria preferent del futbol sala de la Comunitat Valenciana. El Futsal Quart, que va actuar com a local, es va emportar el partit per un ajustat 5-4.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Futsal Quart va aconseguir el triomf en el derbi que li va enfrontar a l’Aliança Quart en el partit corresponent a la categoria preferent del futbol sala de la Comunitat Valenciana. El Futsal Quart, que va actuar com a local, es va emportar el partit per un ajustat 5-4.

El xoc va començar molt de cara a l’Aliança Quart que es va posar 1-3 en el marcador. No obstant això, el Futsal Quart va reaccionar i va donar la volta al resultat per a acabar vencent.

A la conclusió del partit, els capitans dels dos equips es van fotografiar amb el regidor d’Esports de Quart de Poblet, Francisco José Hidalgo, com a mostra del bon ambient que regna entre les dos entitats que aspiren a acostar-se als llocs que donen dret a l’ascens a Tercera Divisió.

Noticies relacionades
Scroll to Top