El Futsal Quart venç al Puçol FS i es fica de plen en la lluita per evitar el descens

El Futsal Quart va aconseguir una brillant victòria per 4-5 davant el Puçol FS en un xoc en el qual els dos conjunts es jugaven continuar vius per mantindre la categoria en Tercera Divisió. Els gols de Caballero, Sergio (3) i Adri van donar un respir a l'equip de la nostra localitat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Futsal Quart va aconseguir una brillant victòria per 4-5 davant el Puçol FS en un xoc en el qual els dos conjunts es jugaven continuar vius per mantindre la categoria en Tercera Divisió. Els gols de Caballero, Sergio (3) i Adri van donar un respir a l’equip de la nostra localitat.

El partit va ser un molt igualat en el qual va haver-hi constants alternatives en el marcador. Després d’un gran començament, el Futsal Quart es va posar amb avantatge de dos gols, encara que no va poder solucionar el partit malgrat les nombroses ocasions amb les quals va comptar.

Malgrat l’avantatge, el Puçol*FS va saber sobreposar-se i va aprofitar un baixó del Futsal Quart per a remuntar i, a més, aconseguir una renda de dos gols,

No obstant això, el Futsal Quart va completar un segon temps brillant que li va permetre donar-li la volta al marcador i obtindre un triomf, que li permet avançar al seu rival i ficar-se de ple en la baralla per evitar el descens.

Noticies relacionades
Scroll to Top