El Futsal Quart guanya i ix del descens a falta de quatre jornades

El Futsal Quart va guanyar al Club Vila-Sport FS per un contundent 3-0 en el pavelló municipal de Quart de Poblet en un partit transcendental per als interessos del nostre conjunt. L'equip local, amb esta victòria, ix per primera vegada dels llocs de descens a falta de quatre jornades per a la conclusió de la temporada.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Futsal Quart va guanyar al Club Vila-Sport FS per un contundent 3-0 en el pavelló municipal de Quart de Poblet en un partit transcendental per als interessos del nostre conjunt. L’equip local, amb esta victòria, ix per primera vegada dels llocs de descens a falta de quatre jornades per a la conclusió de la temporada.

Malgrat les bones ocasions del Futsal Quart durant la primera part, el partit va arribar al descans amb empat a zero en el marcador. L’equip visitant va dominar el joc però les millors oportunitats van ser per a l’equip de Quart de Poblet.

En la represa, el Futsal Quart va madurar el partit per a acabar avançant-se en el marcador. Poc després, van arribar dos gols més que van acabar per sentenciar el xoc davant el combinat de Vila-real.

Noticies relacionades
Scroll to Top