El Futsal Quart de Poblet suma un valuós empat contra el l’Alcora FS

El Futsal Quart de Poblet va sumar un valuós empat contra l'Alcora FS que li permet seguir molt viu en la lluita per evitar el descens una vegada consumida la meitat d'esta segona fase de la competició. El conjunt de la nostra localitat es va quedar amb la mel en els llavis després d'anar guanyant 0-2 en una de les pistes més complicades de la Tercera Divisió.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Futsal Quart de Poblet va sumar un valuós empat contra l’Alcora FS que li permet seguir molt viu en la lluita per evitar el descens una vegada consumida la meitat d’esta segona fase de la competició. El conjunt de la nostra localitat es va quedar amb la mel en els llavis després d’anar guanyant 0-2 en una de les pistes més complicades de la Tercera Divisió.

El Futsal Quart va començar el partit molt bé amb nombroses oportunitats que van acabar per donar-li la recompensa de posar-se per davant en el marcador i arribar amb avantatge al descans. En la segona meitat, l’Alcora va sotmetre al Futsal Quart a una gran pressió en tot el camp, no obstant això va ser l’equip de la nostra localitat el que va posar el 0-2 en el marcador després d’un contraatac.

Malgrat l’avantatge, l’Alcora no es va donar per vençut i va acabar empatant el xoc a a escassos 43 segons d’arribar al final del partit.

Noticies relacionades
Scroll to Top