El dissabte, 11 de juny, torna l’esdeveniment PRESSINGQUART

El dissabte, 11 de juny, se celebrarà de nou l'esdeveniment PRESSINGQUART en el Pavelló Cobert del Complex Municipal a partir de les 11 hores. Durant l'esdeveniment es podrà gaudir i provar esta disciplina amb una formació totalment gratuïta i dirigida a tot el públic.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El dissabte, 11 de juny, se celebrarà de nou l’esdeveniment PRESSINGQUART en el Pavelló Cobert del Complex Municipal a partir de les 11 hores. Durant l’esdeveniment es podrà gaudir i provar esta disciplina amb una formació totalment gratuïta i dirigida a tot el públic.

Per a esta formació és necessària roba còmoda, aigua, tovallola i esportives o calçat especialitzat que s’utilitze només per a esta disciplina o, en cas de no disposar d’això, calcetins per a poder trepitjar el tatami (o el ring) sense danyar-ho. No es necessita experiència prèvia en cap un altre tipus d’esport de contacte.

La lluita lliure, pro wrestling o pressingcatch és una disciplina artística i esportiva que combina arts escèniques amb tècniques de disciplines de combat per a crear una performance al voltant d’una història mitjançant la representació d’un combat cos a cos. En general estes representacions enfronten als vilans i als herois.

La formació en esta disciplina es desenvolupa mitjançant una sèrie d’exercicis acrobàtics, (tombarelles, exercicis cardiovasculars…) tècniques d’arts marcials diverses i entrenament especialitzat per a evitar riscos en l’hora de caure, colpejar-se i realitzar un altre tipus de maniobres pròpies de l’esport. Tota la formació està combinada amb elements teatrals per a ajudar tant a la creació de la il·lusió del combat dins del quadrilàter com per a poder realitzar-lo de manera segura.

A més de la formació, a partir de les 16.30 hores s’obriran les portes per a gaudir de l’espectacle en el qual participaran lluitadores i lluitadors de les lligues més professionals i internacionals.

Noticies relacionades
Scroll to Top