El Consell Assessor d’Esports de Quart de Poblet dona la benvinguda a la nova temporada

El Consell Assessor d'Esports de Quart de Poblet es va reunir ahir per a donar la benvinguda a la nova temporada que comença ara baix la presidència de Francisco José Hidalgo, regidor d'Esports de l'Ajuntament.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Consell Assessor d’Esports de Quart de Poblet es va reunir ahir per a donar la benvinguda a la nova temporada que comença ara baix la presidència de Francisco José Hidalgo, regidor d’Esports de l’Ajuntament.

El propi regidor va animar en l’estrena de la campanya a tots els clubs perquè l’any siga un gran èxit i va desitjar a tots els millors resultats possibles.

Durant la reunió, es va tractar l’estat actual de les subvencions de la passada convocatòria, de les quals tots els clubs del municipi ja han cobrat el 80 per cent de la subvenció.

Les entitats esportives tenen l’oportunitat durant les pròximes setmanes d’enviar suggeriments per a modificar les bases de les subvencions dels clubs esportius.

Finalment, Hidalgo va convidar a les directives dels diferents clubs al fet que es reunisquen amb l’àrea d’Esports per a proposar nous esdeveniments, suggeriments o possibles millores.

Noticies relacionades
Scroll to Top