El Complex Poliesportiu de Quart de Poblet tancarà per obres a partir del pròxim 14 de juny

El pròxim 14 de juny es tancarà el Complex Poliesportiu de Quart de Poblet per a realitzar labors d'impermeabilització de la piscina coberta i la rehabilitació de la pista poliesportiva del Pavelló Municipal.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El pròxim 14 de juny es tancarà el Complex Poliesportiu de Quart de Poblet per a realitzar labors d’impermeabilització de la piscina coberta i la rehabilitació de la pista poliesportiva del Pavelló Municipal.

Així, el 13 de juny serà l’últim dia en què romanguen obertes les instal·lacions de la piscina coberta, el balneari, la sala cardio, la sala de musculació i el pavelló.

La inversió prevista per al condicionament tant de la piscina coberta com del pavelló ascendeix a 180.000 euros i permetrà millorar la infraestructura, la seguretat, la imatge i la funcionalitat dels dos espais.

Està previst que el pròxim 7 de setembre es reòbriguen les dos instal·lacions municipals. L’atenció al públic estarà oberta de 9 a 18 hores del 14 de juny al 29 de juliol, de dilluns a divendres, per a la renovació d’abonaments (de l’1 al 16 de juliol) o facilitar informació a l’usuari. Es realitzarà la compensació econòmica del període no gaudit a les persones que tinguen abonament o curs en vigència.

D’altra banda, la piscina d’estiu obrirà les seues portes al públic en la segona quinzena del present mes de juny.

Noticias Relacionadas
Scroll to Top