El CN Quart aconsegueix un títol, tres subcampionats i quatre bronzes en l’Autonòmic Màster d’hivern

autonomico-invierno-2020
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

autonomico-invierno-2020

El Club Natació Quart va aconseguir uns brillants resultats en el Campionat Autonòmic Màster d’Hivern, que es va celebrar el passat cap de setmana. De fet, els representants de la nostra localitat van obtindre un títol, tres subcampionats i quatre medalles de bronze.

Nerea Cabo va ser una de les grans protagonistes de la delegació del CN Quart. Cabo va aconseguir el segon lloc tant en els 800 com en els 400 lliure. I es va pujar al tercer escaló del podi en els 100 braça.

Mentrestant, Jorge Bonora es va quedar a un pas del títol en els 200 lliure, encara que va haver de conformar-se amb la segona posició. En els 400 lliure i en els 100 braça va ser tercer.

D’altra banda, Laura Luján es va proclamar campiona autonòmica en els 200 esquena. I, finalment, María López va ser tercera en els 200 estils i cinquena en els 100 papallona.

En la competició per equips, el CN Quart va acabar quart en 4×50 estils mixtos i 4×50 lliure mixtos.

Daniel León, amb tres cinquens llocs, Marcos Andreu i Pedro Martínez també van estar molt prop dels llocs de mèrit en les seues diferents participacions encara que finalment no van aconseguir el podi.

Noticies relacionades
Scroll to Top