El Club de Pilota Quart gaudeix de la seua festa

El Club de Pilota Quart de Poblet va gaudir el passat cap de setmana d'una gran festa amb la presentació dels diferents jugadors del club i les finals de les competicions locals.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Club de Pilota Quart de Poblet va gaudir el passat cap de setmana d’una gran festa amb la presentació dels diferents jugadors del club i les finals de les competicions locals.

Així, Zacarías i Javier Morales van aconseguir el triomf en la final de Primera Categoria on es van mesurar a Lemay i Roberto per 35-28. Encara que durant el primer tram de la partida, l’equip de Lemay va marxar amb un avantatge de 15-6, Zacarías i Javier van remuntar per a acabar emportant-se el triomf.

En la final de veterà, Miguel i Ramos van batre a Antonio i Rafael per 35-30, mentre que en Segona Categoria, Miguel i Juanvi van superar a Monje i Manuel per 35-27.

L’alcaldessa Carmen Martínez i els regidors Francisco José Hidalgo i Bartolomé Nofuentes van presenciar en directe la festa de la pilota local i van mostrar el seu suport al club.

Finalment, el club local també va rendir un merescut homenatge a Miguel Álvarez que es retira com a jutge federatiu i jugador.

Noticies relacionades
Scroll to Top
Scroll to Top