El Club de Gimnàstica Rítmica de Quart de Poblet es llueix en el Campionat d’Espanya de Valladolid

Dos conjunts del Club de Gimnàstica Rítmica de Quart de Poblet es van lluir en el Campionat d'Espanya que va tindre lloc el passat cap de setmana a Valladolid i que va reunir més de 2.500 esportistes procedents de tots els racons de la geografia espanyola.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Dos conjunts del Club de Gimnàstica Rítmica de Quart de Poblet es van lluir en el Campionat d’Espanya que va tindre lloc el passat cap de setmana a Valladolid i que va reunir més de 2.500 esportistes procedents de tots els racons de la geografia espanyola.

L’equip infantil va finalitzar en una meritòria plaça 53 dels 106 equips que van participar en esta cita en la qual només acudeixen els millors combinats de cada comunitat autònoma. Mentrestant, l’equip cadet encara va traure millors resultats, ja que va obtindre el lloc 23 de la classificació general d’una competició que va reunir 120 conjunts.

De nou, la gimnàstica rítmica de Quart de Poblet ha tornat a demostrar que està capacitada per a barallar amb els millors del territori nacional i autonòmic.

Noticies relacionades
Scroll to Top