El Club Balonmano Quart es corona en la final de la Copa masculina

El Club Balonmano Quart va ser profeta en la seua terra. De fet, l'equip de la nostra localitat es va adjudicar el títol en la final de la Copa masculina després de derrotar a La Florida en el pavelló municipal de Quart de Poblet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Club Balonmano Quart va ser profeta en la seua terra. De fet, l’equip de la nostra localitat es va adjudicar el títol en la final de la Copa masculina després de derrotar a La Florida en el pavelló municipal de Quart de Poblet.

Després d’una gran exhibició, el Club Balonmano Quart es va emportar la victòria davant una afició que no va deixar d’animar i recolzar als seus jugadors durant tot el partit, disputat el dissabte.

D’altra banda, el pavelló municipal de la nostra localitat serà també seu de la final femenina de la Copa Juan Torres el dissabte que ve, 12 de juny, a les 18 hores.

El Levante UDBM Marni s’enfrontarà a l’Alcúdia-Maristas, després de la retirada del Benetússer-Betxí. De nou, el millor handbol autonòmic es donarà cita en les instal·lacions municipals.

Noticies relacionades
Scroll to Top