El Club Atletisme Quart de Poblet organitza un campus d’estiu per als nascuts entre 2012 i 2007

El Club Atletisme Quart de Poblet ha organitzat un campus d’estiu per als xiquets i xiquetes nascuts entre 2012 i 2007 una vegada acabat el curs escolar. El preu per setmanes, ja que es distribueix entre l'última setmana de juny i totes les de juliol, és de 40 euros.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Club Atletisme Quart de Poblet ha organitzat un campus d’estiu per als xiquets i xiquetes nascuts entre 2012 i 2007 una vegada acabat el curs escolar. El preu per setmanes, ja que es distribueix entre l’última setmana de juny i totes les de juliol, és de 40 euros.

Aquesta primera edició del campus d’atletisme se celebrarà en les pistes d’atletisme de la nostra localitat en horari de 9 a 14 hores. L’organització habilitarà zones d’ombra i també hi haurà activitats en la piscina d’estiu perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen de les seues vacances.

Durant les primeres hores del dia, els inscrits participaran en activitats esportives del món de l’atletisme. En les hores més caloroses, es realitzaran tallers i activitats aquàtiques. I els divendres hi haurà excursions, gimcanes i visites d’especial interés.

Més informació en https://www.atletismoquart.com/campus-atletismo-2021/informaci%C3%B3n/   

Noticies relacionades
Scroll to Top
Scroll to Top