El CEIP San Onofre, reconegut com a Centre Educatiu Promotor de l’Activitat Física i l’Esport

El CEIP San Onofre de Quart de Poblet ha sigut reconegut com a Centre Educatiu Promotor de l'Activitat Física i l'Esport (CEPAFE) per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El CEIP San Onofre de Quart de Poblet ha sigut reconegut com a Centre Educatiu Promotor de l’Activitat Física i l’Esport (CEPAFE) per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

El propi conseller Vicent Marzá ha notificat al centre educatiu el reconeixement a través d’un diploma i un vídeo per la seua excel·lent labor en la promoció de l’activitat física i els hàbits saludables entre l’alumnat. A més, ha destacat la seua gran faena perquè “dona sentit als programes específics que s’ofereixen des de la Conselleria i que arriben directament als centres”.

D’altra banda, Fran Hidalgo, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Quart de Poblet, ha manifestat la seua alegria per este reconeixement: “És un orgull per al nostre poble, així com per a l’esport local de Quart de Poblet que el CEIP San Onofre obtinga este reconeixement públic per part de les autoritats autonòmiques”.

“Volem agrair al centre l’esforç que realitzen per a fomentar entre el seu alumnat l’activitat física i els hàbits saludables entre l’alumnat. La nostra més sincera enhorabona”, ha agregat el regidor.

Noticies relacionades
Scroll to Top