El CBM Quart comença les seues trobades digitals amb l’hispà Gedeón Guardiola

A conseqüència de les restriccions per la COVID-19, el Club Handbol Quart ha hagut d'adaptar-se a les noves tecnologies creant “Trobades digitals”. Una nova manera de continuar mantenint un contacte directe i estret amb els seus jugadors, potenciant els seus coneixements sobre l'handbol però també generant aprenentatge i entreteniment, necessari més que mai a causa del descens d'activitat social.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

A conseqüència de les restriccions per la COVID-19, el Club Handbol Quart ha hagut d’adaptar-se a les noves tecnologies creant “Trobades digitals”. Una nova manera de continuar mantenint un contacte directe i estret amb els seus jugadors, potenciant els seus coneixements sobre l’handbol però també generant aprenentatge i entreteniment, necessari més que mai a causa del descens d’activitat social.

Per al club és important la companyonia, l’amistat, el poder de la positivitat, tindre referents i aprendre d’ells. Entre els objectius d’aquestes noves accions está generar contingut dinàmic i que potencie la visibilitat d’aquest gran esport.

La primera Trobada digital va tindre lloc el matí del 27 de febrer de 2021 des d’una aplicació digital en la qual els jugadors del club han tingut la sort de comptar amb l’Hispà Gedeón Guardiola que ens va oferir tant en l’últim Mundial d’Handbol a Egipte.

L’acció ha tingut una breu entrevista actual sobre la vida del jugador i els seus inicis, donant així un feedback per part dels jugadors del club, des dels benjamins fins al sènior ha participat en la trobada. Arribant a la conclusió que Gedeón és un gran referent en el món de l’esport, però també, com a persona.

La pròxima trobada digital serà dimecres que ve 3 de març a les 20h, a través d’Instagram Direct des del compte @cbmquart amb Marc García, jugador de l’Handbol Granollers.

Link a l’entrevista completa: https://www.youtube.com/watch?v=ba5gaxb0sfi

Noticies relacionades
Scroll to Top
Scroll to Top