Dos jugadors del Club Pilota de Quart de Poblet disputen la final de la segona categoria de l’Autonòmic de frontó individual al 4 i mig

Juanvi i Christian, tots dos del Club Pilota de Quart de Poblet, disputen demà, 23 de juliol, la final de la Segona Categoria de l'Autonòmic de frontó individual al 4 i mig, que es disputarà en el frontó municipal José Ventura d'Almussafes.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Juanvi i Christian, tots dos del Club Pilota de Quart de Poblet, disputen demà, 23 de juliol, la final de la Segona Categoria de l’Autonòmic de frontó individual al 4 i mig, que es disputarà en el frontó municipal José Ventura d’Almussafes.

La cita, que se celebrarà a partir de les 18.45 hores, mesurarà als dos millors jugadors de la competició i servirà per a demostrar l’elevat nivell dels esportistes de Quart de Poblet en esta modalitat esportiva.

Durant la jornada, també tindran lloc les finals tant de la Tercera Categoria, que jugaran Carles, del CPV Borbotó, i Álex, del CPV Paterna, com de Primera Categoria, que enfrontarà a Adrián, del CPV Massamagrell, i Alejandro, del CPV El Puig.

Noticies relacionades
Scroll to Top