Coneix la marxa nòrdica el diumenge, 24 d’octubre

El pròxim 24 d'octubre se celebrarà una activitat a l'aire lliure per a conéixer l'esport de la marxa nòrdica a Quart de Poblet. A partir de les 10.30 hores començarà una jornada on tècnics esportius faran que els participants gaudisquen de la seua primera experiència de marxa nòrdica a l'entorn del riu Túria.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El pròxim 24 d’octubre se celebrarà una activitat a l’aire lliure per a conéixer l’esport de la marxa nòrdica a Quart de Poblet. A partir de les 10.30 hores començarà una jornada on tècnics esportius faran que els participants gaudisquen de la seua primera experiència de marxa nòrdica a l’entorn del riu Túria.

Les persones interessades hauran d’inscriure’s a través del correu electrònic actividadesquartesport@gmail.com. L’activitat començarà des del poliesportiu de Quart de Poblet i recorrerà alguns dels llocs més emblemàtics de l’entorn del riu Túria.

La marxa nòrdica és un exercici sense impacte en les articulacions, divertit, amé, saludable i molt practicat en moltes localitats de la Comunitat Valenciana. Només fa falta que els participants porten sabatilles d’esport i roba còmoda o esportiva per a iniciar-se ja que l’organització aportarà els bastons, les assegurances i els tècnics que et faran gaudir del dia.

Noticies relacionades
Scroll to Top