Coneix el pressing catch en Quart de Poblet

La formació començarà a les 11h del matí, és gratuïta i la inscripció es farà en la pròpia instal·lació, serà en el gimnàs del CEIP Ramón Laporta. Per a esta formació és necessària roba còmoda, aigua, tovallola i esportives o calçat especialitzat que s'utilitze solament per a esta disciplina o, en cas de no disposar d'això, calcetins per a poder trepitjar el tatami (o el ring) sense danyar-ho. No es necessita experiència prèvia en cap altre tipus d'esport de contacte.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

La lluita lliure, pro wrestling o pressing catch és una disciplina artística i esportiva que combina arts escèniques amb tècniques de disciplines de combat per a crear una performance al voltant d’una història mitjançant la representació d’un combat cos a cos. En general estes representacions enfronten als vilans i als herois.

La formació en esta disciplina es desenvolupa mitjançant una sèrie d’exercicis acrobàtics, (tombarelles, exercicis cardiovasculars…) tècniques d’arts marcials diverses i entrenament especialitzat per a evitar riscos a l’hora de caure, colpejar-se i realitzar un altre tipus de maniobres pròpies de l’esport. Tota la formació està combinada amb elements teatrals per a ajudar tant a la creació de la il·lusió del combat dins del quadrilàter com per a poder realitzar-lo de manera segura.

La formació començarà a les 11h del matí, és gratuïta i la inscripció es farà en la pròpia instal·lació, serà en el gimnàs del CEIP Ramón Laporta. Per a esta formació és necessària roba còmoda, aigua, tovallola i esportives o calçat especialitzat que s’utilitze solament per a esta disciplina o, en cas de no disposar d’això, calcetins per a poder trepitjar el tatami (o el ring) sense danyar-ho. No es necessita experiència prèvia en cap altre tipus d’esport de contacte.

Respecte a l’espectacle del dia 23, acudiran els lluitadors locals a més de lluitadors vinguts de Madrid, Barcelona i Irlanda. S’obrirà portes a les 16.30 hores.

Noticies relacionades
Scroll to Top