Claudia Moreno i Hugo Garde, nomenats millors esportistes de la temporada en la Gala de l’Esport 2022 de Quart de Poblet

Claudia Moreno, del Rítmica Quart, i Hugo Garde, del Frontenis Quart, van ser nomenats els millors esportistes de la temporada en la Gala de l'Esport 2022 de Quart de Poblet, que es va celebrar divendres passat a l'Auditori Molí de Vila.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Claudia Moreno, del Rítmica Quart, i Hugo Garde, del Frontenis Quart, van ser nomenats els millors esportistes de la temporada en la Gala de l’Esport 2022 de Quart de Poblet, que es va celebrar divendres passat a l’Auditori Molí de Vila.

Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet, i Fran Hidalgo, regidor d’Esports, van ser els encarregats d’entregar-los als dos esportistes els guardons que els acrediten com els millors esportistes de la campanya després de l’acord dels clubs del municipi.

David Murcia, Ernesto Parodi, Cristina Andújar i Ginés Cubo van estar en la selecció d’esportistes que van optar al reconeixement, encara que finalment va anar a parar a Moreno, en categoria femenina, i Garde, en masculina.

Oriol Sanmartín, Jesús Medie, Joaquín Pérez, Juan Ramón Moral, Francisco Vicente Vilata, Amparo Bondia, l’equip júnior femení de bàsquet, l’equip sènior de l’Aliança, Carlos Gómez, Paco Casanova i Francisco Mármol, Ana Morales, Juan Carlos Martínez, Cristóbal García, Miguel Ángel Sáez, Carlos Guillot, el conjunt sènior absolut de rítmica, Jesús Pitarch i José Ramón Tena van ser els esportistes i equips que van ser homenatjats pels seus clubs.

Finalment, l’Ajuntament de Quart de Poblet també va voler premiar al Club Frontenis Quart pel seu treball per la igualtat, al Rítmica Quart per la seua cooperació i esforç amb el municipi, al Tritortugas pel seu treball amb l’esport inclusiu, a Vicente Tomás pels seus anys de dedicació com a cap d’esports i a Gedeón Guardiola per la seua brillant carrera esportiva en l’handbol.

Noticies relacionades
Scroll to Top