Aarón Merenciano s’adjudica el Trofeu Festes Majors 2021 de ciclisme

Aarón Merenciano i Selena Mazo es van adjudicar la victòria en el tradicional Trofeu Festes Majors 2021  de ciclisme, que organitza la Penya Ciclista de Quart de Poblet en col·laboració amb l'Ajuntament. Merenciano i Mazo van ser els més ràpids sobre el circuit semiurbà en esta competició que reuneix els millors competidors en categoria júnior.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Aarón Merenciano i Selena Mazo es van adjudicar la victòria en el tradicional Trofeu Festes Majors 2021  de ciclisme, que organitza la Penya Ciclista de Quart de Poblet en col·laboració amb l’Ajuntament. Merenciano i Mazo van ser els més ràpids sobre el circuit semiurbà en esta competició que reuneix els millors competidors en categoria júnior.

Mario Lozano i Jonathan Araque van finalitzar en segona i tercera posició, respectivament, d’esta prova en categoria masculina, que s’ha convertit en un clàssic del calendari autonòmic de joves promeses de la Comunitat Valenciana. De fet, més de 50 corredors es van donar cita en la competició.

Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet, i Francisco José Hidalgo, regidor d’Esports, van acudir a presenciar la prova i van participar en el lliurament de guardons junt a Miguel Sáez i Ximo Martínez, president i secretari, respectivament, de la Penya Ciclista.

En esta ocasió es va celebrar el 40 aniversari de la creació del Trofeu Festes Majors, que va començar la seua historia a l’any 1981 gràcies a l’ímpetu del llavors regidor d’Esports, Pepe Ramírez, i Ismael Fita per organitzar la competició. Va ser Navarro Fuster, que més tard va ser ciclista professional, el que va estrenar el palmarés.

Noticies relacionades
Scroll to Top