Vicent Ribas i Jorge Villalba, de l'Arc Quart, vencen en el Ciutat de Villena

Categoria: Tir amb Arc
Es va publicar el dimarts, 27 novembre 2012

ARC-Quart-en-Villena

L'ARC Quart va participar el passat cap de setmana en la novena edició del Trofeu de Tardor Ciutat de Villena i va aconseguir brillants resultats, com ja és habitual. Vicent Ribas i Jorge Villalba van ser els arquers més destacats del nostre municipi a l'aconseguir el primer lloc de les seues respectives categories.

Els esportistes de l'ARC Quart, a pesar del fred que feia a l'inici de la competició en el poliesportiu municipal de Villena, van aconseguir dos títols, dos subcampionats i una joia de bronze.

Vicent Ribas, en la categoria júnior recorb, va ser el millor després de batre el seu company de club Guillermo Díaz, que va ser segon. Jorge Villalba, en cadet instintiu, també es va pujar al màxim alt del podi.

A més del subcampionat de Díaz, Juan Antonio Rivera va ser segon en senior recorb, i Francisco Vicente Vilata va acabar tercer en instintiu home.

Finalment, Sergio Villalba, en recorb cadet, i Juan Carlos González, en estàndard senior, van finalitzar en quarta posició de les seues respectives categories.

En l'eliminatòria per als ibèrics, Vicent Ribas va ser campió i Juan Antonio Rivera, subcampió.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.