El Club de tir amb arc ARC Quart, excel•lent en el seu Autonòmic

Categoria: Tir amb Arc
Es va publicar el dimecres, 10 octubre 2012

autonomico-aire-libre

El Club de tir amb arc ARC Quart va ser un genial amfitrió en el Campionat Autonòmic a l'aire lliure, que es va celebrar en les seues instal•lacions el passat cap de setmana. Els representants del club de Quart de Poblet van aconseguir grans resultats en esta cita, que tanca la temporada a l'aire lliure. Ara toca preparar-se per als campionats de sala.

En estàndard, l'equip Espera de Quart, format per Amparo Roldán, José Vicente Pérez i Antonio Moreno, es va fer amb el triomf autonòmic. Els seus companys del Termopilos també de Quart, compost per Juan Carlos González, José González i Carlos Pérez, es van pujar al segon escaló del podi de la categoria.

Mentrestant, en tradicional, Jorge Villalba, José Vicente Iranzo i Francisco Vicente Vilata van tornar a fer que el nom de l'ARC Quart fora protagonista, ja que van aconseguir el ceptre de la Comunitat Valenciana en esta competició.

Finalment, en recurv senior, dos conjunts de l'ARC Quart es van ficar entre els tres millors de l'Autonòmic. Tant el Quart Jove, de Juan Antonio Rivera, Jorge Ciruelos i Sergio Villalba, com el Quart Veterà, de Juan Menchón, José Luis Fort i Jesús Hurtado, van aconseguir grans resultats però es van quedar molt prop del títol. Finalment, van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.