El camp de tir de Quart de Poblet acull el Trofeu Federació de tir amb arc

Categoria: Tir amb Arc
Es va publicar el dijous, 22 setembre 2016

arc-quart-2016

El camp de tir de Quart de Poblet serà este diumenge l'escenari en què es dispute la quarta edició del Trofeu Federació de la Comunitat Valenciana de tir amb arc a l'aire lliure.

La competició reunirà els millors esportistes del territori autonòmic en les instal·lacions municipals i en la que s'exercita habitualment el Club de Tir amb Arc de Quart de Poblet.

Artemisa, Arc Raspeig, Arc Xixona, ARC València, CD Santa Lluïa, Carraixet, Morvedre, Arquers Albal, Tarongers, entre altres, participaran en la cita esportiva del diumenge.

José Calderón, José Alberto Navarro, José Ignacio Navarro, Sergio Calderón, Sergio Peransi, Ángel Tortola, José Vicente Pérez, José Luis Fort, Juan Antonio Rivera, Juan Carlos González seran els representants de la nostra localitat en el Trofeu Federació.

El regidor Juan Medina assistirà a la competició i participarà en l'entrega de premis als millors arquers de la jornada.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.