Els esportistes de l'Arc Quart conquisten quatre títols, un subcampionat i dos bronzes en l'Autonòmic a l'aire lliure

Categoria: Tir amb Arc
Es va publicar el dilluns, 13 juny 2016

autonomico-2016-arc-quart

Els esportistes de l'Arc Quart van viure el passat cap de setmana una jornada inoblidable després de participar en el Campionat Autonímico de tir amb arc a aire lliure en El Puig.

La delegació de la nostra localitat va tornar de la competició organitzada per la Federació de Tir amb Arc de la Comunitat Valenciana amb quatre títols, un subcampionat i dos medalles de bronze.

Sergio Peransi, en arc estàndard sènior, Luis Cano, en arc nu sènior, Joel Calderón, en arc compost menors de 14 anys, i Sergio Calderón en arc compost cadet, van pujar al màxim alt del podi en les seues respectives categories.

Mentrestant, José Ignacio Navarro, en arc compost cadet, no va poder aconseguir el primer lloc i va haver de conformar-se amb el subcampionat, per darrere del seu company Sergio Calderón.

Finalment, José Luis Fort, en arc recorb veterà, i Ángel Tórtola, en arc instintiu sènior, es van pujar al tercer lloc del podi de l'Autonòmic.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.