Èxit del VI Trofeu Sant Onofre de tir amb arc

Categoria: Tir amb Arc
Es va publicar el dijous, 10 setembre 2015

san-onofre-arco-2015

Diumenge passat es va celebrar una nova edició del Trofeu Sant Onofre de tir amb arc, organitzat per l'Arc Quart, i que va acabar amb un èxit rotund després d'una gran jornada esportiva amb una massiva participació de tiradors.

Mª José Jiménez i David Ortiz, en longbow, Javier Terol, en instintiu, Luis Cano, en nu, Inma Vilata i Sergio Peransi, en estàndard, Tere i Javi Cerezo, en compost, Amparo Roldán i Juan Carlos González, en recorb, i Sergio Calderón, en compost menors de 14 anys, van ser els guanyadors de la cita esportiva.

Manuel Díaz, regidor d'esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, va acudir al torneig estiuenc per a presenciar l'excel·lent nivell dels tiradors que van participar i va participar activament en l'entrega de guardons.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.