La Lliga de Tir amb Arc a l'aire lliure arriba a Quart de Poblet

Categoria: Tir amb Arc
Es va publicar el dijous, 26 març 2015

autonomico-enguera

La quinta edició de la Lliga de Tir amb Arc a l'aire lliure arriba este cap de setmana a Quart de Poblet. Les instal·lacions del club del nostre municipi acolliran la prova de la competició de València - Castelló.

Diumenge que ve, 29 de març, es donaran cita els millors tiradors de la modalitat en la competició a partir de les 8 hores. Si l'afluència de participants va ser elevada, els cadets i menors de 14 anys competirien el dissabte al matí.

Sergio Villalba, Alfredo Pons, David Ramos, Jorge Ciruelos, Félix Pons, Juan Carlos González, Alejandro García, Germán Martínez, Juan Antonio Rivera, José Luis Port, José Escriche, Juan Menchón, Martín Ciruelos, José Luis Martínez, Lorena Alcaraz, José Urbano Cebrián, Ángel Tortola, Fernando Iturralde, Luis Cano, Amparo Roldán, Marion Gertz i José Vicente Pérez representaran a l'Arc Quart.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.