El Club de Tir amb Arc Quart, primer en el medaller en l'Autonòmic de sala

Categoria: Tir amb Arc
Es va publicar el dimarts, 27 gener 2015

autonomico-2015-arco

El Club de Tir amb Arc Quart es va pujar al primer escaló del medallero en el Campionat Autonòmic de sala, que es va celebrar el passat 18 de gener en el pavelló municipal de Natzaret amb l'assistència de 113 arquers.

Luis Cano, en arc nu, Amparo Roldán i Juan Antonio Rivera, ambdós en arc recorb senior, van ser els grans protagonistes del club del nostre municipi en la competició de la Comunitat Valenciana, ja que els tres es van alçar amb el títol en les seues respectives categories.

Mentrestant, Sergio Villalba es va penjar la joia de plata en la modalitat d'arc recorb cadet, mentres que Alfredo Pons va ser tercer en arc recorb aleví.

Un total de 14 esportistes del Club de Tir amb Arc Quart es van donar cita en el Campionat Autonòmic. Tres d'ells, José Luis Martínez, Alejandro García i Luis Cano es van estrenar amb l'escut del club.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.