L'Arc Quart, present en la tirada de la Lliga Provincial aire lliure

Categoria: Tir amb Arc
Es va publicar el divendres, 04 maig 2012

liga-provincial

La Pobla de Farnals va ser l'escenari de la primera tirada de la lliga provincial València-Castelló aire lliure 2012 en la que huit arquers de l'Arc Quart van participar diumenge passat 25 de març.


Els participants de l'Arc Quart van tornar a demostrar la seua competitivitat pujant pràcticament a tots els podis de les categories en què va participar.
Francisco Vicente Vilata va ser el vencedor en modalitat tradicional en categoria veterà, mentres que en modalitat estàndard Senior va véncer Juan Carlos González, i va quedar tercer José González.


El la modalitat recorb olímpic Senior, Juan Antonio Ribera i Álvaro Naver van quedar tercer i quart, respectivament. D'altra banda, en categoria veterà va véncer Juan Menchón Ruiz i va ser tercer José Luis Font.


Finalment, Onofre Fita Estepa, que va participar en modalitat compost Senior, no va tindre sort.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.