L'ARC Quart aconseguix dos subcampionats i dos bronzes en el Trofeu Ciutat de València

Categoria: Tir amb Arc
Es va publicar el dimecres, 24 abril 2013

ciudad-de-valencia

L'ARC Quart va estar present en la segona edició Trofeu Ciutat de València, que es va disputar en l'antic llit del Riu Túria. Els tiradors de la nostra localitat van aconseguir grans resultats, ja que van tornar a casa amb dos subcampionats i dos medalles de bronze.

Juan Antonio Rivera, en recorb senior, es va quedar amb la mel en els llavis. José María Latorre, del U. València, es va fer amb el títol gràcies a què va aconseguir una puntuació total de 559, mentres que Rivera es va quedar en 544.

D'altra banda, Sergio Villalba va haver de conformar-se amb la segona plaça en recorb cadet. Pablo Carbonell, de l'Arc Ducal, li va llevar el títol en esta categoria.

Juan Carlos González, en estàndard, i Juan Menchón, en recorb veterà, van aconseguir les joies de bronze per a l'ARC Quart en esta competició que va reunir als millors estirats la Comunitat Valenciana.

Jorge Villalba, Francisco Garrigós, Enrique Rodrigo, José Luis Fort, Álvaro Navero i Onofre Fita també participaren en el Ciutat de València.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.