Èxit de participació en la primera jornada de portes obertes de la Zona de Pesca Controlada de Quart de Poblet

Categoria: Pesca Esportiva
Es va publicar el dimarts, 05 juny 2012

pesca-ninos

L'escola de pesca esportiva d'Alaquàs, seguint amb la línia d'obrir el projecte a tots els niños/as que vullguen conéixer este esport, va organitzar una nova jornada de portes obertes de la subespecialitat aigua dolça, en este cas l'escenari triat va ser en aigües del riu Túria, i més concretament en la Zona de Pesca Controlada de Quart de Poblet, tram que gestiona el Club de Pescadors Esportius d'Alaquàs.

Tots els alumnes per tan sols cinc euros es van desplaçar amb autobús fins al lloc de l'activitat, van rebre la classe teoricopràctica, amb materials de la pròpia escola i posant a la seua disposició tot l'esquer necessari, i a més se'ls va entregar un picnic.

Durant la jornada van poder disfrutar d'este esport agafant albeques, carpets i carpes, tots i cada un d'ells, inclús els més menuts que comptaven només amb 3 anys, van pescar una important quantitat de peixos, que van ser tots tornats a l'aigua als pocs segons.

Quart de Poblet és un dels escenaris triat per l'escola per a realitzar periòdicament classes pràctiques d'aigua dolça, però també es realitzen classes de tècniques d'ocasió amb cua de rata per a pesca de salmònids.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.