Els xiquets, a disfrutar de la pesca en el Parc Fluvial del Túria

Categoria: Pesca Esportiva
Es va publicar el dimecres, 04 novembre 2015

jornada-pesca-deportiva-noviembre

Els xiquets d'entre 5 i 13 anys tenen una excepcional ocasió per a disfrutar de la pesca en el Parc Fluvial del Riu Túria de Quart de Poblet el pròxim 15 de novembre.

La cita, organitzada pel Club de Pescadors Esportius d'Alaquàs i amb el patrocini de l'Ajuntament de Quart de Poblet, entre altres, començarà a les 10 hores i tindrà un preu de només 10 euros.

L'organització posarà al servici dels jóvens pescadors la llicència federativa, els esquers i els materials necessaris perquè disfruten d'una gran jornada en la naturalesa.

Els interessats poden realitzar la inscripció a través del correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. .

Aprén amb l'Escola de Pesca Esportiva en la seua Jornada de portes obertes

Categoria: Pesca Esportiva
Es va publicar el dimarts, 17 juny 2014

puertas-abiertas-pesca

L'Escola de Pesca Esportiva organitzarà una jornada de portes obertes en la zona de pesca de Quart de Poblet el pròxim 5 de juliol des de les 9.30 fins a les 13 hores. Per només 10 euros, els jóvens d'entre 4 i 14 anys s'iniciaran en este esport.

La jornada de portes obertes tindrà un preu de 10 euros i els monitors oferiran les seues ensenyances a través de classes teòriques i pràctiques. En el preu també estarà inclòs el material, els esquers, la llicència federativa i el segur.

Esta activitat serà una perfecta ocasió perquè els xiquets aprenguen a pescar i disfrutar d'este esport que gaudix d'una excel•lent salut.

Participa en la jornada de pesca en aigua dolça per a xiquets

Categoria: Pesca Esportiva
Es va publicar el dilluns, 22 juny 2015

pesca-dulce

Els xiquets de 5 a 14 anys tindran el 26 de juliol una oportunitat única per a disfrutar d'una jornada de pesca en aigua dolça en Quart de Poblet, gràcies a l'organització del Club de Pescadors Esportius d'Alaquàs.

Des de les 10 a les 13 hores es podrà participar en esta jornada esportiva, que costarà només 10 euros. En este preu està inclòs la llicència federativa, els materials a usar i els esquers.

Dona´t pressa a inscriure els jóvens pescadors ja que les places són limitades. Ho pots fer a través del correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. .

Jornada de portes obertes en l'Escola de Pesca

Categoria: Pesca Esportiva
Es va publicar el dilluns, 06 gener 2014

pesca-ninos

El pròxim 1 de desembre hi haurà una jornada de portes obertes de l'Escola de Pesca perquè tots els xiquets d'entre 4 i 14 anys coneguen esta modalitat esportiva de primera mà.

La zona de pesca habilitada en el llit del Riu Túria al seu pas per Quart de Poblet serà el lloc en què es realitzarà l'activitat esportiva a partir de les 9 hores de diumenge que ve.

L'Escola de Pesca Esportiva d'Alaquàs, organitzadora de l'esdeveniment, serà la responsable d'entregar els materials i esquers als xiquets que participen en l'activitat, que costarà 10 euros i que inclourà classe pràctica i teòrica, el segur i la llicència federativa.

Vols iniciar-te en la pesca esportiva?

Categoria: Pesca Esportiva
Es va publicar el dilluns, 13 octubre 2014

pesca2014

Desitges iniciar-te en la pesca esportiva? En Quart de Poblet és possible, sense necessitat de moure't de la teua llar. El Club de Pesca d'Alaquàs oferix la possibilitat d'aprendre el pròxim 29 de novembre en la zona de pesca del riu Túria al seu pas per Quart de Poblet.

L'activitat permetrà que els aficionats a la pesca reben les nocions bàsiques per a practicar d'una forma adequada este esport. La cita serà el 29 de novembre a partir de les 9.30 hores.

El preu del curs serà de 10 euros i el Club de Pesca d'Alaquàs facilitarà els esquers i els materials necessari. En el curs està inclòs una classe teòrica i pràctica, el segur i la llicència.

Jornada de portes obertes de l'escola de pesca esportiva

Categoria: Pesca Esportiva
Es va publicar el dimarts, 21 maig 2013

pesca-ninos

El pròxim 16 de juny se celebra en la zona de pesca de Quart de Poblet una jornada de portes obertes de l'Escola de Pesca Esportiva d'Alaquàs perquè els més menuts coneguen esta atractiva modalitat.

La jornada està dirigida per a xiquets de 4 a 14 anys que podran divertir-se i disfrutar d'esta jornada de portes obertes per només 10 euros. L'organització podrà al servici dels pescadors novells el material necessari per a realitzar l'activitat, la llicència federativa, el segur i s'impartirà una classe teòrica i una altra pràctica.

Els interessats a participar en la jornada de portes obertes, que compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Quart de Poblet, podran formalitzar la reserva de la plaça en el telèfon 654 02 75 40.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.