El Kick Boxing Quart aconseguix sis ors i una plata a Benifaió

Categoria: Kick Boxing
Es va publicar el dilluns, 21 març 2016

kick-boxing-benifaio

El Club Kick Boxing Quart de Poblet va aconseguir grans resultats en el Campionat oficial de la Comunitat Valenciana, que va tindre lloc a Benifaió el passat 5 de març. De fet, el club de la nostra localitat va aconseguir sis medalles d'or i una joia de plata.

Laura Rubio, Djemali Kakulov, Yousef Rtaili, Alberto Alcaraz, Hugo Carrat i Andrea Chana van ser els esportistes que es van pujar fins al més alt del podi en la cita valenciana.

D'altra banda, Julián Jesús Megía es va quedar a les portes del títol i va haver de conformar-se amb el segon lloc en la categoria de menys de 69 kg.

Tots els campions en la cita de Benifaió seran convocats per a representar a la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya Tatami Sport que tindrà lloc a Salamanca els dies 23 i 24 d'abril.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.