El Club Shotokan Quart triomfa a casa

Categoria: Karate
Es va publicar el dimarts, 27 novembre 2012

villa-quart-2012

El Club Shotokan Quart va donar una gran exhibició en el ja tradicional Vila de Quart, que es va celebrar dissabte passat en el poliesportiu municipal. Els esportistes locals van aconseguir tres títols, tres subcampionats i set medalles de bronze en una competició que va comptar amb la participació de més de 200 esportistes.

Juan Medina, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, no es va perdre la seua cita amb el millor karate i va estar present durant la competició, així com va entregar els guardons als millors karatekas de la jornada. José Gómez, sensei del Shotokan Quart, va entregar una placa commemorativa a Medina per la seua implicació amb el seu esport.

Andrea Talaya, Javier Oña i María Soto van ser els grans triomfadors de la jornada. Els tres esportistes del Shotokan Quart es van pujar al màxim alt dels seus respectius podis i es van coronar campions. Tant Oña com Soto tornen a penjar-se la medalla d'or com ja succeïra durant els dos últims anys.

Djemali Kakulov, Andrés Contreras i Francisco Oña es van quedar a un pas de l'èxit i van haver de conformar-se amb el subcampionat en els seus respectius pesos. Un gran triomf per a estos jóvens esportistes amb un futur prometedor en el karate autonòmic.

Finalment, Enrique Kakulov, Manuel Toribio, Lorena Núñez, Andrea Murcia, José Ramón Martínez, Patricia Mahugo i José Antonio Molina es van penjar la joia de bronze.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.