El Deportivo Quart exhibix el seu potencial durant tota la temporada

Categoria: Karate
Es va publicar el dimecres, 27 juny 2012

shotokan-grupo

El Deportivo Quart guardarà en la seua memòria col•lectiva la temporada que acaba de finalitzar. El club de karate ha realitzat un any extraordinari amb grans actuacions en competicions federades i en tornejos.

De fet, els integrants del Deportivo Quart han aconseguit 28 títols, 25 subcampionats i 19 medalles de bronze en les 16 competicions en què han estat presents durant tota la temporada, que ara tira el tancament.

La campanya va començar allà pel mes d'octubre. Nou mesos més tard conclou amb una gran collita de medalles que es quedaran en la història del club. Ara és el moment de descansar i recuperar forces per al començament al setembre d'un nou any competitiu.

El sensei Gómez Valdevira, el sempei José Antonio Molina, els coachs Paco Oña i Fidel Aroca i l'àrbitre Jesús Medie han tingut molta culpa en les grans actuacions dels competidors del Deportivo Quart.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.