Els equips de katas del Shotokan Quart es van a Picanya

Categoria: Karate
Es va publicar el dijous, 14 juny 2012

Els equips de katas del Shotokan Quart es desplacen este dissabte a la localitat valenciana de Picanya amb motiu de la desena edició del Campionat Vila de Picanya.

El club del nostre municipi manarà als conjunts de categories aleví, infantil i juvenil a esta competició, que organitza el Club Karate Picanya. La cita començarà a les 11 hores en el Pavelló d'Esports de Picanya.

El Shotokan Quart tindrà moltes opcions de pujar al màxim alt de les diferents categories després de la gran temporada que estan realitzant.

Francisco José Galera, Alejandra Pérez, Fran Oña, Alberto Sáiz, Miguel Ángel León i Cristian Carrera, en juvenil; Andrea Atalaya, David Murcia i Lorena Núñez, en aleví; Andrea Murcia, Javier Oña, Andrés Contreras, José Ramón Martínez, Érica García i Manuel Toribio, en infantil, seran els representants del Shotokan Quart.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.