El Shotokan Quart obté un títol, sis subcampionats i tres bronzes en el Vila de Torrent

Categoria: Karate
Es va publicar el dilluns, 11 juny 2012

torrent-karate

El Shotokan Quart va destacar en el prestigiós Torneig de Karate Vila de Torrent, que es va celebrar dissabte passat amb la presència dels millors esportistes de la província. De fet, el club de Quart de Poblet va aconseguir un títol, sis subcampionats i tres medalles de bronze.

El juvenil Alberto Sáiz va ser el millor en la seua categoria. El jove esportista de Quart va tindre una gran actuació que li va valdre per a emportar-se el primer lloc en la seua modalitat de katas.

Els alevins David Murcia i Andrea Atalaya, els juvenils Miguel Ángel Léon, Jesús Medie i Anabel Gimeno i la infantil Erika García van acabar en segona posició.

Finalment, Enrique Kakulov, en aleví, i Manuel Toribi i Dilan Javier, ambdós en infantil, es van penjar la medalla de bronze en la cita de Torrent.

Álex Ponce, Marta Domínguez, Denis Toledo, Rafa Sánchez, Anxela Mas, Yemali Kakulov i Lorena Núñez, tots ells del Shotokan Quart, també van participar en el Vila de Torrent, una de les competicions amb més història del calendari autonòmic.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.