Andrea Atalaya, José Ramón Martínez i Anabel Gimeno aconseguixen l'or a Bétera

Categoria: Karate
Es va publicar el dilluns, 28 maig 2012

torneo-betera

Els representants del Shotokan Karate van realitzar una gran competició en el Vila de Bétera que es va celebrar dissabte passat. De fet, els karatekas de Quart de Poblet van aconseguir tres títols, dos subcampionats i un bronze en la cita per a menors.

Andrea Atalaya, en 8-9 anys, José Ramón Martínez, en 10-11 anys, i Anabel Gimeno, en 12-13 anys, es van pujar al màxim alt del seu podi en les seues respectives categories en kumite (combat) . Els tres esportistes de Quart van demostrar que estan capacitats per a mesurar-se i véncer qualsevol competidor que s'encreue en el seu camí a pesar de la seua inexperiència.

Andrés Contreras, en 8-9 anys, i Enrique Kakulov, en 6-7 anys, van tindre molt prop el títol però no van poder emportar-se el triomf en el combat decisiu. Després de perdre els seus finals van acabar subcampions en el pavelló municipal de Bétera.

Finalment, Andrea Múrcia es va penjar la medalla de bronze en la categoria de 10-11 anys.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.